Dyyni TripadvisorissaDyyni FacebookissaDyyni TwitterissäDyyni YouTubessaQ1000suomeksiin english

Dyyni palvelee

Dyynin keittiö venyy kesäherkuista mittavien juhlatilausten toteutukseen. Valitse valmiista tilaustuotteista mieleisesi tai mietitään yhdessä tilaisuuteesi sopiva tarjoilu – mukana tietenkin ihanat, herkulliset juomat.

Dyynin Joulumenut

Dyynin jouluiset menut Pikkujoulusesongin runsaassa juhlapöydässä tarjolla hyväksi koettuja joulun suosikkeja sekä raikkaita, uusia tulokkaita.
> Tiedustele / varaa

Dyynin tilausmenut

BBQ en la mesaBBQ en la mesa
Reilu annos naudan- ja kanafilettä, paikallisia pölkkyperunoita, ratatouillea, hennon tulista salaattia sekä alioli-, salsa- ja chilimajoneesidippejä.
> Tiedustele / varaa


Lampaansyöjien RosvopaistiLampaansyöjien Rosvopaisti
Lähde Veikko Huovisen veijaritarinan jäljille nauttimaan suussa sulavaa, hiekkamaassa haudutettua lammasta lisukkeineen. Makoisalla lampaalla seuranaan paikallisia pölkkyperunoita , hunajassa haudutettua naurista, porkkanaa ja sipulia, etikkakurkkuveneitä, rosmariini-kahvikastiketta, minttu- ja pihlajanmarjahyytelöä. Jälkimakeaksi hennosti tähtianiksella maustettu tyrni-vadelmasmoothie. Sepe ja Valtteri tarinoivat.
> Tiedustele / varaa

Dyyni Drink Workshop

Dyyni Drink Workshop Dyyni avasi ovensa vuonna 2003 haluten olla paikka missä kansainväliset klassikot tunnetaan ja uusia, koko kansan hittejä luodaan. Klassikkodrinkit, niiden signatureversiot ja alati muuttuva shottien ja trendijuomien kirjo on Dyynin perusosaamista - sitä mikä tekee juomakulttuurista mielenkiintoista ja hauskaa. Tinkimätön laatuun ja tuoreisiin raaka-aineisiin panostaminen ja uuden tiedon saanti maailmalta on myös yksi niistä syistä miksi eniten tilattu juoma Dyynissä onkin "tee mulle jokin hyvä drinkki". Luottamus baarin työntekijöiden ammattitaitoon lämmittää mieltä.

Mukavinta tietoa on kuitenkin jaettu tieto ja olemme päättäneet avata ammattimaisen drinkin tekoon liittyvää mystiikkaa ja opettaa niksin jos toisenkin syksyllä 2010 alkavissa drink workshopeissa. Mikäli sinua kiinnostaa miten drinkki rakennetaan tai sheikataan, mitkä ainesosat sopivat hyvin yhteen, miten mm. maailmankuulu Cosmopolitan ja Signapore Sling tehdään, niin tiedustele tulevista workshopeista! Ryhmien koko max 10 hlöä.

P.S. Dyynin baarihenkilökunta hakee uutta vahvistusta ja oppia Bols Bar Academyn koulutuksesta Amsterdamissa syyskuussa. Samoja oppeja ammennamme drinkkikouluissa.
> Tiedustele / varaa

Yksityistilaisuudet

Yksityistilaisuudet Vuosien varrella olemme saaneet paljon kokemusta erilaisten juhlien järjestämisestä. Perinteisiä vuodenaikajuhlia piristää niiden toteuttaminen jonkin tunnetun teeman tai aikakauden mukaan. Dyynissä on jo vietetty pikkujouluja Antiikin Rooman ja Keskiajan hengessä, luotu 20-luvun speakeasy-tunnelmaa ja 70- ja 80-luvun retroilua syntymäpäiville; viimeisimmäksi oma Oscar Gaala. Mahdollisuudet ovat rajattomat.
Jätä siis turha stressi pois ja anna Dyynin järjestää juhlasi! Ryhmien koko 10-200 henkeä.
> Tiedustele / varaa

Catering

Catering Voimme toteuttaa juhlanne ja tilaisuutenne myös Dyynin ulkopuolella.
Catering-kalustosta löytyy mm. 6-kulmainen n. 80m2 telttakatos, ruokailu- ja tarjoilukalusto, osaavaa henkilökuntaa ja tietenkin herkulliset tarjoilut.
> Tiedustele / varaa

Dyynin bilepaketti

Dyynin bilemajoitus Yhdistä mahtavat bileet ja nukkuminen myöhään varaamalla majoitus Dyynistä!

Sisältää liput Dyyniin ja Late check-out (klo 14.00).

> Tiedustele / varaa

Dyynin liikemiespaketti

Dyynin liikemiespakettiPaketti sisältää yhden aamiaislipukkeen Sanin aamiaispöytään.


> Tiedustele / varaa

Dyynin uutisia

22.5.2022
Xtreme Run

Ravintola Dyyni Club Kekkonen Kalajoki
Ravintola Dyyni Dyynitie 4
85100 Kalajoki


p. 010 583 0031
Fax (08) 463 389
dyyni@hiekkadyyni.fi

RSS RSS: Ohjelmat | Uutiset

  Osta lippuja Dyyniin!
  Kalajoen Matkailu
  Kalajoen Keskusvaraamo
  Dyynin bilemajoitus
  KP24Hiekkadyyni Oy

Donetti