Dyyni TripadvisorissaDyyni FacebookissaDyyni TwitterissäDyyni YouTubessaQ1000suomeksiin english

Dyyni - baari, klubi, terassi & keittiö

Tervetuloa Dyyniin, hyvän juoman ja elämäntyylin pyhättöön. Täällä olemme elävä todiste siitä, että drinkkien nauttiminen on yhtä aikaa hauskaa, viihdyttävää ja nautinnollista.

Hyvää juomakulttuuria

Hyvää juomakulttuuriaDyyni avasi ovensa huhtikuussa 2003 legendaarisen Musiikkiravintola Matkailijan tiloihin, haluten olla paikka missä vanhat juomaklassikot haastavat uudet tulokkaat ja hyvät juhlat ja tarinat syntyvät. Baarin valikoima muuntuu koko ajan löytäessämme uusia tuotteita, joista pidämme ja joita asiakkaamme ehdottavat.

Henkilökunta koostuu hartaista faneista ja hyvin asiaan vihkiytyneistä alan ihmisistä, joilta kannattaa kysyä suosituksia, mikäli olet epävarma tai haluat kokeilla jotain uutta.

Grooveja tapahtumia ja bilehauskaa

Grooveja tapahtumia ja bilehauskaaKesän pitkät ja valoisat päivät ovat Kalajoellakin täynnä mitä erilaisimpia kulttuuri- ja liikuntatapahtumia. Hiekalle ja lumelle toteutetaan yhteistyössä eri harrastajaryhmien ja yhteisöjen kanssa grooveja, ajan hermolla olevia hiekkatapahtumia ja beachparty-meininkiä. Talvella Kalajoen kaunis luonto tarjoaa toimivan miljöön kauden aktiviteeteille ja tapahtumille. Ohjelmat - sivun kautta voit tutustua tarkemmin Dyynin hiekka-/lumiareenalla järjestettäviin tapahtumiin. Lisäksi sivuillamme olevien linkkien kautta löydät tietoa koko matkailualeen ohjelma- ja majoitustarjonnasta.

... eikä siinä kaikki

Dyyni tarjoaa ihanteelliset tilat ja ruokapalvelut kokouksien ja yksityistilaisuuksien järjestämiseen.Hullunhauskojen tapahtumien ja kuumien bileiden lisäksi Dyyni tarjoaa ihanteelliset tilat ja ruokapalvelut kokouksien ja yksityistilaisuuksien järjestämiseen. Näistä löydät tietoa Palvelut-sivulta. Ravintola Dyyni sijaitsee yhdellä Hiekkasärkkien kauneimmista paikoista, Tuomipakkojen huipulla.

Kalajoen hiekat on koettava itse - nähdään siellä!

Dyynin uutisia

22.5.2022
Xtreme Run

Ravintola Dyyni Club Kekkonen Kalajoki
Ravintola Dyyni Dyynitie 4
85100 Kalajoki


p. 010 583 0031
Fax (08) 463 389
dyyni@hiekkadyyni.fi

RSS RSS: Ohjelmat | Uutiset

  Osta lippuja Dyyniin!
  Kalajoen Matkailu
  Kalajoen Keskusvaraamo
  Dyynin bilemajoitus
  KP24Hiekkadyyni Oy

Donetti