Dyyni TripadvisorissaDyyni FacebookissaDyyni TwitterissäDyyni YouTubessaQ1000suomeksiin english

Groovy events & party fun

2.12.2017 Dance Bar 22:00 - 04:00  
Facebook   Twitter    |   Takaisin ohjelmiin

Lauantaitanssit - Trokaristiretki

Trokaristiretki soittaa suomenkielistä 20- ja 30-luvun tanssimusiikkia täysin uudelleen sovitettuna. Eikös kuulostakin arveluttavalta? Sitähän se epäilemättä on. Varsinkin kun vanhoja sävelaarteita versioidaan surutta mm. melodisen hevin, raskaan rockin, skan, reggaen ja latinorytmien tahdeissa. Ja useimmiten tyylilaji vaihtelee kappaleiden aikana.

Tavoitteenamme on tuoda vanhaa musiikkia uusiin korviin ja uusia näkemyksiä vanhoihin korviin. 20- ja 30-luvun iskelmämusiikin erityinen piirre oli panostaminen hienoihin sävelkulkuihin ja taitavaan ja monipuoliseen soitantaan. Kappaleita ei rakennettu vain laulumelodian varaan, vaan laulajan ääni oli yksi instrumentti muiden joukossa. Kappaleissa saattoi sujuvasti olla minuutin mittainen instrumentaali-osio, joka täytetiin hienoilla melodioilla ja virtuoosimaisilla sooloilla. Se oli tanssimusiikkia parketeille ja kappaleet soivatkin ahkerasti tanssilavoilla tänäkin päivänä. Sopivasti poissa nuorempien ikäpolvien korvista, sillä eihän se niitä kiinnosta.

Vai kiinnostaisiko sittenkin?

Mitä jos kaiken voisi tehdä toisella tavalla? Jos samat melodiat ajetaan särökitaran läpi, rytmipuoli jytisee uhmakkaasti, basso tuntuu rintalastassa ja kumarruksena esikuville, äänimaisema kruunataan haitarilla? Ja voisiko vanhoja kappaleita risteyttää uusien kappaleiden kanssa? Vastauksena näihin kysymyksiin Vahtimestari -jenkka on saanut uuden ystävän Greendayn Peacemakeristä, Motörhead ottaa mittaa Dallapesta ja Beatles syleilee Tauno Paloa.

Kyllä - se on yhtä sekopäistä kuin miltä se kuulostaa, mutta myös niin energistä, yllättävää, mielenkiintoista ja groovaavaa.

Liput ennakkoon: http://www.lipputoimisto.fi/


Liput: 10€

Dyynin uutisia

Uutisia ei löydy.
Ravintola Dyyni Club Kekkonen Kalajoki
Ravintola Dyyni Dyynitie 4
85100 Kalajoki


p. 010 583 0031
Fax (08) 463 389
dyyni@hiekkadyyni.fi

RSS RSS: Ohjelmat | Uutiset

  Osta lippuja Dyyniin!
  Kalajoen Matkailu
  Kalajoen Keskusvaraamo
  Dyynin bilemajoitus
  KP24© Hiekkadyyni Oy

Donetti